Komentara: 1
Pregleda: 1329

Sistematski pregled za polazak u vrtić potrebno zakazati na vreme

15.07.2024. u 11:58h
Izvor: Subotica.com
Budući da su u toku sistematski pregledi za decu koja naredne školske godine prvi put polaze u vrtić, iz Doma zdravlja apeluju na sve roditelje da zbog gužvi na vreme zakažu termin za sistematski pregled svog deteta.
Sistematski pregled za polazak u vrtić potrebno zakazati na vreme

U toku su sistematski pregledi za decu, koja prvi put polaze u vrtiće u novoj 2024/2025.

- Molimo roditelje novoupisane dece, da zbog brzog popunjavanja termina za pomenute sistematske preglede, tokom kojih se izdaju Zdravstveni list i potvrda o vakcinaciji, potrebno je da se roditelji što pre jave u Savetovalište za odojčad i predškolsku decu naše Službe, na broj telefona 065/9185583, svakim radnim danom od 7-8h i od 13-14h, ili lično, kako bi dobili svoj termin za pregled za izdavanje navedene dokumentacije. Dete se obavezno mora dovesti na ovaj pregled i potrebno je da roditelji ponesu i vakcinalni kartončić svog deteta, radi uvida u njihov vakcinalni status - ističe dr Josipa Krajninger Parčetić, specijalista pedijatrije. 

Sistematski pregled za polazak u vrtić potrebno zakazati na vremeDeca, koja nisu, do sada, u potpunosti vakcinisana, odnosno, ona kojima nedostaje neka od vakcina, propisana zakonom i aktuelnim kalendarom vakcinacije, biće tom prilikom i vakcinisana.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 14 časova i 16 minuta
Komentara: 1
Pregleda: 1329
Povezane teme

dom zdravlja subotica

sistematski pregled

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.